Woonverzekering Woensdrecht Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,55 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Woensdrecht. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals Allianz en SNS die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, vandalisme verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Woensdrecht april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, inbraak, storm, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Onder inboedel verstaan we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als wandversiering en Playstation? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Woensdrecht? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA of Turien en Co zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Check ook: Westzaan verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-woensdrecht


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Woensdrecht? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door brand en schroeischade. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of vlam in de pan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Woensdrecht kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €690.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Woensdrecht
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Woensdrecht probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Woensdrecht

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Woensdrecht completer maken met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand vind jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Veeningen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze mogelijke dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een tablet en drumstel. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Woensdrecht

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een vlek op een meubel of geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.350.000 oplopend tot €3.300.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Nationale Nederlanden dekking.

Rechtsbijstandverzekering Woensdrecht
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschillen binnen de familie & conflict met verhuurder. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf circa €32,95 tot €31,95 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Woensdrecht online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?