Woonverzekering Veeningen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Veeningen. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld HEMA en Interpolis die schade zoals vandalisme, inbraak, storm, bliksem dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Veeningen maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, storm, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die “los” staan in jouw woning. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als spiegels of jacks? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Veeningen? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon + nowGo zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Tjerkgaast verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-veeningen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Wolden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als brand of vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte koelkast? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Veeningen kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €290.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Veeningen
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Veeningen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Veeningen

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Veeningen complementeren met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Sint Annen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Veeningen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan besmeurde meubels & geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.100.000 tot €3.600.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: HEMA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veeningen
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen en afgenomen rijbewijs. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €37,50 t/m €28,25 p/maand in maart 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Veeningen afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering