Woonverzekering Beuningen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Beuningen. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. FBTO en Turien en Co die schade als gevolg van brand, water, bliksem, storm dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Beuningen februari 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, vandalisme, water, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als computers of (elektrische) dekens? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Beuningen? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd + OHRA werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Baneheide verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-beuningen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Losser? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Beuningen kan ook jou overkomen. De Flippermethode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui / een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €425.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Beuningen
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna tref je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Beuningen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Beuningen

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Beuningen nog persoonlijker maken met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Zuid-Scharwoude afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze nieuwe moduleverzekert bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een laptop en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Beuningen

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een gebroken ruit + geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.500.000 tot zo’n €3.000.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: ASR Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Beuningen
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel of geschillen met de buren. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €25,70 oplopend tot €32,50 per maand in februari 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Beuningen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering