Woonverzekering Apeldoorn Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Apeldoorn. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. DAK en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. vandalisme, storm, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Apeldoorn mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een stukke TV. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als frituurpan of koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Apeldoorn? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Aon Direct + London Verzekeringen hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Aarle-Rixtel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-apeldoorn


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Apeldoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inbegrepen. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als stormschade en ontploffing. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Apeldoorn is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €280.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Apeldoorn
Wil jij een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Apeldoorn zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Apeldoorn

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Apeldoorn nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Wijnbergen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet + een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Apeldoorn

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte laptop & ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.100.000 tot €4.200.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Apeldoorn
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met werkgever en conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €25,55 tot wel €25,50 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Apeldoorn op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?