Woonverzekering Nieuw- en Sint Joosland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Nieuw- en Sint Joosland. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende partijen als Centraal Beheer en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door brand, storm, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw- en Sint Joosland april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, storm, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als gordijnen en Xbox? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nieuw- en Sint Joosland? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en ING hanteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Midwoud verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-nieuw-en-sint-joosland


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Middelburg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Nieuw- en Sint Joosland kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming en een kapot waterbed. Typische schade is onbruikbare meubels. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €465.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw- en Sint Joosland
Direct een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna tref je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Nieuw- en Sint Joosland probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw- en Sint Joosland

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Nieuw- en Sint Joosland nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref je handige details (of bezoek info over woonverzekering Leiden afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke moduleis er bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een fotocamera en een verrekijker. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nieuw- en Sint Joosland

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij vanaf €1.250.000 tot ruim €2.750.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook BLG wonen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw- en Sint Joosland
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert & conflict met verhuurder. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €29,25 tot €35,30 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuw- en Sint Joosland voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering