Woonverzekering Midwoud Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Midwoud. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld De Goudse en nowGo die schade als gevolg van brand, water, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Midwoud april 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, diefstal, vandalisme, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als videorecorder en jacks? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Midwoud? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche + Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Makkinga verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-midwoud


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Medemblik? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als hagelschade of rook. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Midwoud is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. In de regel wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €290.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Midwoud
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Midwoud moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Midwoud

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Midwoud aanvullen met een aantal handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Kootwijkerbroek afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een filmcamera en een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Midwoud

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte vaas & medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.100.000 tot €4.500.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: London Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Midwoud
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met het UWV en conflict met een automobilist. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (beginnend bij €24,50 tot en met €25,05 p/maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Midwoud afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering