Woonverzekering Makkinga Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Makkinga. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. Europeesche en Verzekeruzelf.nl die schade zoals inbraak, storm, brand, vandalisme verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Makkinga mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, diefstal, brand, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als game consoles of warmtepomp? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Makkinga? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Bovag en London Verzekeringen werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Lievelde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-makkinga


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ooststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade of ontploffing. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Makkinga kan zomaar gebeuren. Openwrikken of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je middels de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €565.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Makkinga
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Makkinga zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Makkinga

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Makkinga uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Kubaard afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een laptop & sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Makkinga

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een kapotte tablet & ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij van €1.150.000 tot wel €3.500.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Makkinga
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. sociale wetgeving of conflict met een autodealer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €35,95 tot en met €26,15 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Makkinga online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering