Woonverzekering Susteren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Susteren. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle grote aanbieders zoals HEMA en InShared die schade zoals bliksem, vandalisme, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Susteren juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, storm, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als muziekinstrumenten of (elektrische) dekens? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Susteren? Open à la minute’onze vergelijker! In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink + Univé verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Someren verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-susteren


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Echt-Susteren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als blikseminslag en schroeischade. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte koelkast? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Susteren kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. In de regel worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €560.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Susteren
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Susteren moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Susteren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Susteren complementeren met een aantal handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Rijssen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze mogelijke moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Susteren

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een deuk in de auto & kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.000.000 oplopend tot €3.450.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Susteren
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. pensioenuitkering en conflict met verhuurder. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €25,90 tot en met €29,05 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Susteren afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?