Woonverzekering Delden Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,35 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Delden. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote partijen zoals bijvoorbeeld Allianz en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van storm, vandalisme, bliksem, brand vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Delden juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan een vloerkleed. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als gordijnen en schrijfmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Delden? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren of InShared werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Colijnsplaat verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-delden


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hof van Twente? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als storm en vandalisme. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Delden kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Doorgaans wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €605.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Delden
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Delden zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Delden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Delden complementeren met enkele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Beets afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een tablet & een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Delden

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto en ook ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.550.000 tot ruim €2.750.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: FBTO polis.

Rechtsbijstandverzekering Delden
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden en bouw- en verbouwgeschillen. Hierbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €29,45 oplopend tot €27,50 p/maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Delden vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering