Woonverzekering Nieuwlande Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,55 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Nieuwlande. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. ANWB en London Verzekeringen die schade zoals vandalisme, water, brand, bliksem dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwlande juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, inbraak, brand, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als dranken of haarföhn? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Nieuwlande? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen of Nationale Nederlanden bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Munnekezijl verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-nieuwlande


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hoogeveen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of roet. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Nieuwlande kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval / een lekkende kraan. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €370.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwlande
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Nieuwlande moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwlande

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Nieuwlande uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop spot jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Lieren afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwlande

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer + geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.400.000 oplopend tot €3.400.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,30 (per maand). Check ook Zelf dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwlande
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met werkgever en huur- en verhuurgeschillen. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €24,65 tot en met €30,05 per maand in juni 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nieuwlande online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering