Woonverzekering Huissen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Huissen. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld DAK en Interpolis die schade als gevolg van brand, storm, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Huissen juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, vandalisme, diefstal, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals wandversiering en dassen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Huissen? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Allianz en Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hijken verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-huissen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Lingewaard? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of brandblussing. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of spelen met vuur? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Huissen kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt middels de opstal, en gestolen spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Gewoonlijk worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan lekkage. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €510.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Huissen
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Huissen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Huissen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Huissen complementeren met enkele belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Goudriaan afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Huissen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte tablet & het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.450.000 tot zo’n €3.550.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Huissen
De rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Denk aan sociale wetgeving of conflict met de buren. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €35,65 tot wel €36,15 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Huissen online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering