Woonverzekering Goudriaan Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Goudriaan. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals DAK en OHRA die schade zoals brand, inbraak, water, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Goudriaan april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, water, vandalisme, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een beschadigde vloer. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals radio en iPad? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Goudriaan? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer of ZLM verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Gapinge verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-goudriaan


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Molenwaard? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door waterschade en plundering. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of gaslekken? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Goudriaan kan ook jou overkomen. De takjesmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. In de regel wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een lek dag. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €320.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Goudriaan
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Goudriaan probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Goudriaan

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Goudriaan nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Donkerbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur & kleding. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Goudriaan

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan kapotte apparatuur en kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.550.000 tot ruim €4.800.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €4,10 (per maand). Check ook Reaal dekking.

Rechtsbijstandverzekering Goudriaan
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan studiefinanciering & ingevorderd rijbewijs. Dan is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies per maand variëren significant (startend vanaf €37,10 oplopend tot €26,40 p/maand in april 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Goudriaan op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?