Woonverzekering Wagenberg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Wagenberg. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle grote aanbieders als bijv. Ditzo en Polis Direct die schade zoals bliksem, storm, brand, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wagenberg juli 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, vandalisme, water, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als kachelsverwarmingsapparatuur of jacks? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wagenberg? Open meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd en nowGo werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Vierhuizen verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wagenberg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Drimmelen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door brand en schroeischade. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Wagenberg is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Veelal is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €460.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Wagenberg
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Wagenberg eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wagenberg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Wagenberg uitbreiden met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Stevensbeek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze unieke polis verzekert bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera & een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wagenberg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte tablet + ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.400.000 tot €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Delta Lloyd afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wagenberg
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag of geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf circa €37,50 oplopend tot €34,10 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Wagenberg voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering