Woonverzekering Stevensbeek Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Stevensbeek. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals ASR Verzekeringen en Unigarant die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, bliksem, water verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Stevensbeek juli 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, storm, vandalisme, brand, water. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als koffiezetapparaat en laptop? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Stevensbeek? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ANWB + Lancyr hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Sleeuwijk verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-stevensbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Sint Anthonis? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Stevensbeek kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €335.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Stevensbeek
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Stevensbeek moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Stevensbeek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Stevensbeek uitbreiden met extra nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Rheden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een e-reader en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Stevensbeek

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij van €1.450.000 tot wel €3.900.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,80 (per maand). Check ook Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stevensbeek
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan schade die iemand bij jou veroorzaakt of schade of letsel in verkeer. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €30,10 tot en met €30,80 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Stevensbeek voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering