Woonverzekering Oude Niedorp Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,90 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Oude Niedorp. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars zoals ASR Verzekeringen en nowGo die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, brand, water vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oude Niedorp juni 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan gestolen sieraden. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals oven of overhemden? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oude Niedorp? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Ditzo + Verzekeruzelf.nl verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Onstwedde verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oude-niedorp


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hollands Kroon? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en plundering. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brandstichting? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Oude Niedorp is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €290.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Oude Niedorp
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Oude Niedorp gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oude Niedorp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Oude Niedorp aanvullen met enkele interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop lees jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Muiderberg afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze unieke zekerheid is er bij gebroken glas. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop en sieraden. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oude Niedorp

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer & kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.300.000 tot €4.500.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Interpolis polis.

Rechtsbijstandverzekering Oude Niedorp
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Denk aan als je werkgever failliet gaat & in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf €29,60 t/m €32,75 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oude Niedorp op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering