Woonverzekering Wintelre Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wintelre. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen zoals Allsecur en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door inbraak, storm, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wintelre juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, water, brand, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals verlichtingsornamenten en Playstation? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Wintelre? Open direct de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct of Lancyr verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Westdorpe verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wintelre


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Eersel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn afgedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door storm of brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Wintelre kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming of het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €440.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Wintelre
Snel een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Wintelre probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wintelre

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Wintelre complementeren met een paar nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Ureterp afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke polis staat je bij bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een tablet + viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wintelre

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank of kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.100.000 tot €4.400.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: BLG wonen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wintelre
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk en geschil over de uitkering. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf €34,75 tot en met €30,10 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wintelre afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering