Woonverzekering Wormer Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Wormer. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote partijen als Generali en Unigarant die schade als gevolg van inbraak, bliksem, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wormer mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou o.a. brand, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als frituurpan of laptop? Er zijn in de basis 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wormer? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur en Lancyr bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wieringerwerf verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wormer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Wormerland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of brandstichting? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Wormer kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €485.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Wormer
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Wormer moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wormer

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Wormer aanvullen met een paar nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Velserbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en drumstel. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wormer

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding & therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.100.000 tot wel €3.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ZLM dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wormer
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. problemen op het werk of afgenomen rijbewijs. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (startend vanaf €28,95 t/m €36,30 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Wormer voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering