Woonverzekering Goëngahuizen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,05 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Goëngahuizen. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle bekende partijen als FBTO en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door brand, water, bliksem, vandalisme dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Goëngahuizen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, storm, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. Onder inboedel verstaan we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kapstok of hobby-artikelen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Goëngahuizen? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz en InShared bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Franeker verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-goengahuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Smallingerland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of ontploffing. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Goëngahuizen is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat via de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €355.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Goëngahuizen
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Goëngahuizen probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Goëngahuizen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Goëngahuizen aanvullen met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Doesburg afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een smartphone of kleding. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Goëngahuizen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank + therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 tot zo’n €5.000.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: InShared dekking.

Rechtsbijstandverzekering Goëngahuizen
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan tuchtzaken en in beslag genomen auto e.d.. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf €36,85 tot en met €37,10 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Goëngahuizen vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering