Woonverzekering Lellens Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Lellens. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende partijen als FBTO en London Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, water, storm, bliksem afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lellens juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, water, inbraak, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als vazen en iPad? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lellens? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK + Nationale Nederlanden hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Koudekerke verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-lellens


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ten Boer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn afgedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en ontploffing. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Lellens is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €405.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Lellens
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw huis in Lellens gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Lellens

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Lellens aanvullen met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Hollandscheveld afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lellens

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere behang dat moet worden vervangen + kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.100.000 tot ruim €2.500.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lellens
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erfenis of in beslag genomen auto e.d.. In dat geval kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei opties.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf zo’n €33,95 tot wel €29,20 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Lellens online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering