Woonverzekering Koudekerke Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Koudekerke. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle populaire partijen als bijv. Aon Direct en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, water, brand afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Koudekerke mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, water, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als haarden of wasdroger? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Koudekerke? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals De Goudse + ZLM hanteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Kampen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-koudekerke


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Veere? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brandstichting? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Koudekerke kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is kapotte apparatuur. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €575.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Koudekerke
Direct een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Koudekerke gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Koudekerke

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Koudekerke completer maken met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop doorzoek jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Heinkenszand afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een iPad + sportuitrusting. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Koudekerke

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €900.000 oplopend tot €4.000.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Klaverblad pakket.

Rechtsbijstandverzekering Koudekerke
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel & geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €27,45 oplopend tot €24,15 per maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Koudekerke online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?