Woonverzekering Heinkenszand Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Heinkenszand. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders zoals Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van bliksem, storm, vandalisme, brand dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Heinkenszand mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, brand, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als stoffering of autoped? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Heinkenszand? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd + OHRA werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hantum verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heinkenszand


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borsele? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) of roet. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Heinkenszand is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €670.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Heinkenszand
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Heinkenszand zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Heinkenszand

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Heinkenszand completer maken met extra praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Esch afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze mogelijke polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere filmapparatuur en viool. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Heinkenszand

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer & kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.100.000 tot zo’n €2.900.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Europeesche pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heinkenszand
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt & conflict over reparatie auto. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €27,15 tot en met €30,05 p/maand in mei 2024). De prijs hangt af van de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Heinkenszand online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering