Woonverzekering Esch Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €3,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Esch. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld storm, water, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Esch juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou o.a. brand, diefstal, storm, water, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als vriezer en hobby-artikelen? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Esch? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als HEMA en Klaverblad verkopen deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Eemshaven verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-esch


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Haaren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Esch is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag / een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €585.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Esch
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Esch gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Esch

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Esch complementeren met additionele interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Cothen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze extra dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader en gitaar. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Esch

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan kapotte apparatuur en kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.250.000 tot ruim €2.900.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Esch
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen en conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies variëren significant (vanaf circa €26,50 oplopend tot €25,45 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Esch op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering