Woonverzekering Laren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Laren. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en SNS die schade door o.a. storm, inbraak, brand, bliksem vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Laren juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, diefstal, brand, storm, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als wandversiering of lingerie? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Laren? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Aon Direct + REAAL Verzekeringen bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Koedijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-laren


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Lochem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en smeltschade. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Laren kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Meestal wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €275.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Laren
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Laren zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Laren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Laren complementeren met verschillende handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Hierden afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een laptop of kleding. Let op oververzekering: misschien heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Laren

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ook kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.300.000 tot ruim €2.550.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Lancyr polis.

Rechtsbijstandverzekering Laren
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & conflict met de buren. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €28,70 tot wel €25,05 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Laren vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering