Woonverzekering Koedijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Koedijk. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld FBTO en ZLM die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, bliksem, water dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Koedijk juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, diefstal, storm, vandalisme, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als tafelbestek of petten? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Koedijk? Start direct onze vergelijker! In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand. Bedrijven zoals Europeesche + London Verzekeringen hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Jellum verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-koedijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Langedijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm of schade door regen. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Koedijk kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm en een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €270.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Koedijk
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker direct de woning in Koedijk zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Koedijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Koedijk nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Heerhugowaard afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone of jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Koedijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.250.000 tot zo’n €3.400.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,65 (per maand). Check ook ANWB pakket.

Rechtsbijstandverzekering Koedijk
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan reorganisatie en geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €32,55 tot wel €25,50 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Koedijk vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering