Woonverzekering Jellum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Jellum. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Turien en Co die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Jellum juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, water, vandalisme, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als oven en salontafel? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Jellum? Start direct onze vergelijker! In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren of InShared hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hoog-Keppel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-jellum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of rook. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Jellum kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag en een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €625.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Jellum
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Jellum eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Jellum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Jellum completer maken met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Haaksbergen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze extra dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spelcomputer + een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Jellum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte vaas & ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €950.000 tot €4.250.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook InShared.

Rechtsbijstandverzekering Jellum
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing of geluidsoverlast. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €24,90 tot wel €36,25 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Jellum vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering