Woonverzekering Slagharen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Slagharen. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle grote partijen als bijv. EAG Assuradeuren en Polis Direct die schade veroorzaakt door inbraak, water, brand, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Slagharen februari 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, storm, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als zonwering en strijkbout? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Slagharen? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Allsecur en Polis Direct bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Scheulder verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-slagharen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hardenberg? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door brand en brandblussing. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een omgevallen lamp? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Slagharen is altijd een risico. Openwrikken of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Meestal wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Doorgaans is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €290.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Slagharen
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Slagharen probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Slagharen

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Slagharen complementeren met diverse praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Papendrecht afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze extra zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera & viool. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Slagharen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte vaas & medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.100.000 tot zo’n €2.750.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal dekking.

Rechtsbijstandverzekering Slagharen
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij aankopen die niet geleverd zijn of conflict met de bank. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf circa €32,75 t/m €24,25 p/maand in februari 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Slagharen voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?