Woonverzekering Guttecoven Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,50 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Guttecoven. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders zoals Huis In Eén Verzekeringen en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Guttecoven mei 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, water, diefstal, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als frituurpan of wasdroger? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Guttecoven? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB + Unigarant faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Gemert verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-guttecoven


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Sittard-Geleen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door wateroverlast of brandblussing. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Guttecoven kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €445.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Guttecoven
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Guttecoven gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Guttecoven

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Guttecoven aanvullen met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Duivendrecht afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera en een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Guttecoven

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.400.000 tot €4.900.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering Guttecoven
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag & conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €27,25 t/m €35,10 p/maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Guttecoven op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering