Woonverzekering Duivendrecht Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Duivendrecht. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en Lancyr die schade veroorzaakt door brand, storm, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Duivendrecht juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, storm, water, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als levensmiddelen of brommers? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Duivendrecht? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren en Interpolis zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Den Oever verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-duivendrecht


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ouder-Amstel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inclusief. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en olie. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Duivendrecht is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan missende dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €345.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Duivendrecht
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw onderkomen in Duivendrecht zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Duivendrecht

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Duivendrecht completer maken met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk je handige specificaties (of check details over woonverzekering Boornzwaag afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze extra verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een laptop & jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Duivendrecht

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €950.000 tot zo’n €4.350.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allianz.

Rechtsbijstandverzekering Duivendrecht
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis en geluidsoverlast. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €37,35 oplopend tot €25,40 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Duivendrecht voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering