Woonverzekering Herpen Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Herpen. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven als EAG Assuradeuren en Lancyr die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, inbraak, brand vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Herpen mei 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, brand, water, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als fornuis of overhemden? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Herpen? Open direct de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz + REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Haulerwijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-herpen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oss? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring of ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Herpen kan ook jou gebeuren. Insluipen of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui / Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Normaliter wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €420.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Herpen
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Herpen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Herpen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Herpen nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Firdgum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze additionele modulestaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spelcomputer & viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Herpen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een gebroken ruit & ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.450.000 tot zo’n €2.900.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO polis.

Rechtsbijstandverzekering Herpen
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn en conflict na autoschade. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies schommelen enorm (vanaf €36,85 t/m €27,35 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Herpen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering