Woonverzekering Mijdrecht Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,05 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Mijdrecht. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle erkende partijen als ABN AMRO en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, storm, water, inbraak vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Mijdrecht juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. brand, inbraak, water, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals spelcomputers of schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Mijdrecht? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en Klaverblad hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Mander verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-mijdrecht


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Ronde Venen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door brand en plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Mijdrecht is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningregel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapot dak. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €650.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Mijdrecht
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker direct de woning in Mijdrecht moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Mijdrecht

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Mijdrecht aanvullen met een aantal praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Kortehemmen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Mijdrecht

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek in de vloer + fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.550.000 tot wel €3.400.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: nowGo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Mijdrecht
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met bedrijven of erfafscheidingen e.d.. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €27,45 tot en met €29,80 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Mijdrecht vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering