Woonverzekering Urmond Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,70 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Urmond. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals FBTO en Klaverblad die schade door o.a. inbraak, water, bliksem, vandalisme verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Urmond april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, vandalisme, diefstal, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als wandversiering of zonnebank? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Urmond? Start meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als ABN AMRO en Polis Direct bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Check ook: Terwispel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-urmond


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Stein? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inclusief. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en schroeischade. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brand in de schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Urmond kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €620.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Urmond
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Urmond moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Urmond

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Urmond complementeren met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Schraard afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een filmcamera of een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Urmond

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop of geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.000.000 tot zo’n €4.400.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon dekking.

Rechtsbijstandverzekering Urmond
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan medische fout & conflict na autoschade. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars variëren significant (beginnend bij €36,15 tot €32,30 per maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Urmond afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?