Woonverzekering Schraard Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,15 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Schraard. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Europeesche en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door brand, water, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Schraard mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, diefstal, inbraak, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als meubilair en salontafel? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Schraard? Open vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse en London Verzekeringen faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: s-Graveland verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schraard


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inbegrepen. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of schade door regen. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Schraard is altijd een risico. De gaatjesboormethode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan een kapotte schutting. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €305.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Schraard
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Schraard probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Schraard

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Schraard uitbreiden met een paar interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Oude Pekela afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een navigatieapparaat of gitaar. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schraard

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop en geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, van €1.300.000 tot €3.000.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Schraard
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een keukenhandel & geschillen over een motorrijtuig. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €36,30 tot en met €26,05 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Schraard vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering