Woonverzekering Zeeland Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Zeeland. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder Delta Lloyd en ZLM die schade als gevolg van storm, brand, water, vandalisme dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zeeland juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, brand, diefstal, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als zonwering of huisdieren? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zeeland? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche of Lancyr verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Winkel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zeeland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Landerd? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm of roet. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of spelen met vuur? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Zeeland kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een gesprongen waterleiding. Typische schade is schade aan de vloer. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €685.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Zeeland
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Zeeland gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zeeland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Zeeland nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Vleuten afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze unieke moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een smartphone of viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zeeland

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte vaas of therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.150.000 oplopend tot €3.850.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,70 (per maand). Check ook Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Zeeland
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan ontslag en geluidsoverlast. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf circa €26,95 tot €33,30 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zeeland voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering