Woonverzekering Vleuten Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Vleuten. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en Unigarant die schade zoals brand, inbraak, vandalisme, water vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vleuten april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, storm, water, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als game consoles en speelgoed? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Vleuten? Open à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd + Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ulft verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-vleuten


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Utrecht? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inclusief. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als schade door wateroverlast of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Vleuten kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €265.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Vleuten
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Vleuten probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vleuten

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Vleuten complementeren met additionele nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Sneek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer of viool. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Vleuten

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek op een meubel en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.500.000 tot €2.700.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,30 (per maand). Check ook ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Vleuten
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente & geschil m.b.t. pensioen. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €34,80 oplopend tot €29,20 p/maand in april 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vleuten voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?