Woonverzekering Vorden Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,30 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Vorden. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle bekende partijen als Aon Direct en Reaal die schade als gevolg van water, brand, bliksem, inbraak dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vorden mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, diefstal, inbraak, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kapstok of sofa? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Vorden? Open vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK en ING bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vasse verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vorden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bronckhorst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of keukenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Vorden kan zomaar gebeuren. Flipperen of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woningloopt middels de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte droger. Meestal wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €430.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Vorden
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Vorden eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Vorden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Vorden complementeren met additionele handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Spijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera + sieraden. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vorden

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte telefoon + medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.200.000 tot wel €3.550.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Klaverblad.

Rechtsbijstandverzekering Vorden
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met bedrijven & schade of letsel in verkeer. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €37,15 tot €25,85 per maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vorden afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering