Woonverzekering Spijk Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Spijk. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder Europeesche en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Spijk juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, vandalisme, diefstal, water, storm. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als levensmiddelen of keukentafel? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Spijk? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer + Turien en Co werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Silvolde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-spijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Lingewaal? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en rook. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Spijk is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. In veel gevallen wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €355.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Spijk
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Spijk probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Spijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Spijk nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Puttershoek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze extra modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een fotocamera & een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Spijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Onder andere een deuk in de auto en smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.350.000 tot zo’n €3.200.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Spijk
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering of verhalen van schade. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €36,20 tot wel €38,00 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Spijk vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering