Woonverzekering Puttershoek Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Puttershoek. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen als bijv. Centraal Beheer en London Verzekeringen die schade zoals brand, water, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Puttershoek juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, water, vandalisme, storm, brand. Je kunt dan denken aan gestolen sieraden. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als albums en centrifuge? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Puttershoek? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen + Turien en Co hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ouderkerk aan de Amstel verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-puttershoek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Binnenmaas? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en olie. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of keukenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Puttershoek kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstal, en ontvreemde spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui en een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Gewoonlijk wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €405.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Puttershoek
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Puttershoek gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Puttershoek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Puttershoek aanvullen met extra nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk je handige details (of bezoek info over woonverzekering Nijeberkoop afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze extra moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een e-reader + viool. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Puttershoek

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte laptop en kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot wel €3.050.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: BLG wonen.

Rechtsbijstandverzekering Puttershoek
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een reisbureau en conflicten over huur. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf €30,70 tot wel €24,25 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Puttershoek op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?