Woonverzekering Exmorra Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Exmorra. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders als Europeesche en Lancyr die schade als gevolg van storm, brand, vandalisme, water dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Exmorra juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, inbraak, brand, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als lampen en prothesen(gebit e.a.)? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Exmorra? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Allsecur + Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Eexterveen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-exmorra


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of omvallen van bomen. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Exmorra is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €560.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Exmorra
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Exmorra zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Exmorra

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Exmorra complementeren met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot je praktische info (of bekijk woonverzekering Damwoude afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze mogelijke moduleis er bij gebroken glas. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en gitaar. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Exmorra

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een onbruikbare bank & kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €900.000 tot ruim €4.550.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar Independer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Exmorra
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn of conflict met verhuurder. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €33,15 tot en met €26,80 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Exmorra op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering