Woonverzekering Hobrede Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Hobrede. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als bijv. FBTO en Univé die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, storm, brand dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hobrede juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, storm, vandalisme, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan een defecte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als verlichtingsornamenten en jacks? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hobrede? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als ANWB of OHRA faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heibloem verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hobrede


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zeevang? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als bliksem en schade door regen. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Hobrede is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af middels de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €335.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hobrede
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Hobrede eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hobrede

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Hobrede aanvullen met enkele praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Gasselternijveen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze nieuwe polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur en een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hobrede

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek op een meubel & smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf €900.000 tot wel €4.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu polis.

Rechtsbijstandverzekering Hobrede
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een webshop of geschil met een verzekeraar. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (beginnend bij €27,50 oplopend tot €31,20 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hobrede afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering