Woonverzekering Heibloem Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,60 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Heibloem. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven waaronder BLG wonen en ZLM die schade zoals vandalisme, water, storm, brand dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Heibloem mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, diefstal, water, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als levensmiddelen of prothesen(gebit e.a.)? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Heibloem? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd en Polis Direct hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Haghorst verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-heibloem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Leudal? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als brand of diefstal. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Heibloem is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een onbruikbare droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €675.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Heibloem
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Heibloem moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Heibloem

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Heibloem completer maken met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Epen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader of een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Heibloem

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte tablet & kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.500.000 tot zo’n €3.800.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook Avéro Achmea pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heibloem
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan reorganisatie & conflict met makelaar. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €37,20 t/m €29,05 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heibloem afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?