Woonverzekering Haghorst Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Haghorst. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars waaronder Aon Direct en ZLM die schade zoals brand, inbraak, water, vandalisme dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Haghorst juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, water, vandalisme, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als horloges of kleding? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Haghorst? Open meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen en SNS verkopen zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Giethoorn verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-haghorst


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hilvarenbeek? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Haghorst kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een lekkende leiding. Typische schade is schade aan de vloer. In de regel worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €640.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Haghorst
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Haghorst zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Haghorst

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Haghorst nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Edam afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer en drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Haghorst

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan vlekken op kleding en geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.000.000 tot zo’n €4.250.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Haghorst
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij pensioenuitkering en conflict na autoschade. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €30,90 t/m €34,85 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Haghorst online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?