Woonverzekering Groeningen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Groeningen. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als Centraal Beheer en ZLM die schade als gevolg van brand, water, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Groeningen maart 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, diefstal, vandalisme, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als horloges en fietsen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Groeningen? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ABN AMRO of Univé faciliteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Geersdijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-groeningen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Boxmeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand of plundering. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Groeningen kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan missende dakpannen. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €250.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Groeningen
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Groeningen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Groeningen

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Groeningen completer maken met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Driewegen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Groeningen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen of ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.550.000 oplopend tot €5.000.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Groeningen
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst en terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €25,00 tot en met €33,50 p/maand in maart 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Groeningen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering