Woonverzekering Olburgen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Olburgen. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle bekende partijen waaronder Ditzo en Univé die schade als gevolg van storm, inbraak, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Olburgen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, vandalisme, water, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals pannen of prothesen(gebit e.a.)? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Olburgen? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Generali + Univé hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nijeholtpade verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-olburgen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bronckhorst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als storm en brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte föhn? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Olburgen kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €345.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Olburgen
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Olburgen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Olburgen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt de woonverzekering in Olburgen complementeren met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Mariahout afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad & een rollator. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Olburgen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm + geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.000.000 tot zo’n €4.200.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Olburgen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst en geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand variëren significant (startend vanaf €30,80 t/m €29,80 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Olburgen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering