Woonverzekering Mariahout Opstal- en inboedelverzekering, al voor €3,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Mariahout. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote bedrijven als bijv. Aegon en nowGo die schade veroorzaakt door bliksem, brand, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Mariahout april 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, storm, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als uurwerken en autoped? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Mariahout? Open à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als DAK of Unigarant hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Lippenhuizen verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-mariahout


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Laarbeek? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een gevallen strijkbout? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Mariahout is altijd een risico. De takjesmethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Normaliter wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €465.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Mariahout
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Mariahout probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Mariahout

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Mariahout complementeren met extra handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Kantens afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een iPad + een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Mariahout

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan een gebroken ruit of kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €900.000 tot zo’n €3.300.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Mariahout
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een bank & conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand lopen sterk uiteen (startend vanaf €34,35 oplopend tot €37,90 p/maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Mariahout online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?