Woonverzekering Lippenhuizen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Lippenhuizen. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals De Goudse en Polis Direct die schade zoals storm, water, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lippenhuizen mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, water, brand, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als videorecorder en keukentafel? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lippenhuizen? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd en OHRA werken met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Langeweg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-lippenhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Opsterland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm of plundering. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Lippenhuizen is altijd een risico. De takjesmethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot / een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Meestal wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €520.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Lippenhuizen
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Lippenhuizen moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lippenhuizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Lippenhuizen completer maken met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder check jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Houtigehage afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een iPad + sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lippenhuizen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn vlekken op kleding & ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.150.000 tot zo’n €4.500.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Lippenhuizen
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil met school van de kinderen en afgenomen rijbewijs. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €32,10 t/m €37,30 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lippenhuizen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?