Woonverzekering Ees Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Ees. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire bedrijven als De Goudse en Turien en Co die schade als gevolg van inbraak, bliksem, storm, water afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ees april 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, storm, brand, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als kapstok en kleding? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ees? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als FBTO + InShared werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Doniaga verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-ees


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm of diefstal. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Ees is altijd een risico. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en gesprongen leidingen. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €650.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Ees
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Ees eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ees

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Ees uitbreiden met extra nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Brielle afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele modulestaat garant bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spiegelreflexcamera & een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ees

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.150.000 tot wel €4.400.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Ees
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met het UWV of afgenomen rijbewijs. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand lopen sterk uiteen (startend vanaf €26,75 tot wel €38,15 per maand in april 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ees afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?