Woonverzekering Brielle Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Brielle. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars waaronder HEMA en Univé die schade als gevolg van brand, inbraak, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Brielle april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, inbraak, diefstal, storm, water. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als albums of wasdroger? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Brielle? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Generali en Zelf faciliteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Biggekerke verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-brielle


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Brielle? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en ontploffing. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een oververhitte elektrische deken? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Brielle kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en een kapot aquarium. Typische schade is onbruikbare meubels. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €675.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Brielle
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Brielle gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Brielle

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Brielle nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Akkrum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze extra dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader en gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Brielle

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop + therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.150.000 tot wel €2.900.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad.

Rechtsbijstandverzekering Brielle
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over adoptie of conflict met een autodealer. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf €35,75 tot wel €27,25 p/maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Brielle op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering