Woonverzekering Akkrum Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Akkrum. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals Bovag en ZLM die schade zoals vandalisme, bliksem, inbraak, water verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Akkrum juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door vandalisme, inbraak, storm, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals spelcomputers of tablet? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Akkrum? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon + ING faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zuidoostbeemster verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-akkrum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Heerenveen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of smeltschade. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brand in de schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Akkrum kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan losse dakpannen. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €575.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Akkrum
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Akkrum eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Akkrum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag de woonverzekering in Akkrum complementeren met verschillende praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Westdorp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een e-reader en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Akkrum

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en ook geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.250.000 tot ruim €3.650.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Akkrum
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven of in beslag genomen auto e.d.. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €37,95 tot wel €26,85 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Akkrum afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering