Woonverzekering Zeijerveen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Zeijerveen. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven als Allsecur en Polis Direct die schade zoals bliksem, inbraak, brand, vandalisme afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zeijerveen april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, brand, water, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als frituurpan en salontafel? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zeijerveen? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Bovag + Klaverblad bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Brinkheurne verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-zeijerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Assen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door brand of roet. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Zeijerveen kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af via de opstal, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €505.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Zeijerveen
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Zeijerveen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zeijerveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Zeijerveen uitbreiden met extra handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Vlodrop afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur en een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zeijerveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen & therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.550.000 tot wel €4.100.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Zeijerveen
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing & conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €37,35 t/m €24,35 per maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zeijerveen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?