Woonverzekering Wehe-den Hoorn Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wehe-den Hoorn. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals FBTO en InShared die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, brand, inbraak verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wehe-den Hoorn april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld water, diefstal, storm, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als tafelkleden of weegschaal? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Wehe-den Hoorn? Start direct de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen + Nationale Nederlanden werken met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Vorden verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-wehe-den-hoorn


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Marne? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als storm vanaf windkracht 7 en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of gaslekken? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Wehe-den Hoorn kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Normaliter wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €565.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wehe-den Hoorn
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Wehe-den Hoorn gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wehe-den Hoorn

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag de woonverzekering in Wehe-den Hoorn uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Teeffelen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze unieke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een filmcamera + drumstel. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wehe-den Hoorn

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel & ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.500.000 oplopend tot €4.900.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,70 (per maand). Check ook ASR Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wehe-den Hoorn
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing en geschil m.b.t. pensioen. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf zo’n €32,30 oplopend tot €34,60 p/maand in april 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wehe-den Hoorn voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?